Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus ja Yumi Brows -kulmien laminointi

Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus:

Yumi Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Yumi Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsienpidennyksiä. Yumi Lashes -käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Käsittely taivuttaa ripset suoraan ylöspäin tyvestä lähtien täysin turvallisesti, ja käsittely sopii myös herkille silmille.

  • Yumi Lashes ripsien kestotaivutus (sis. ripsien värjäyksen) 105e
  • Kulmien värjäys ja muotoilu kestotaivutuksen yhteydessä 15e

 

Yumi Brows -kulmien laminointi:

Yumi Brows -käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja. Yumi Brows on uusi kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. Yumi Brows -tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa.

Yumi Brows -menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4-6 viikkoa.

  • Yumi Brows kulmien laminointi (sis. kulmien värjäyksen) 65e
  • Yumi Lashes ripsien kestotaivutus + Yumi Brows kulmien laminointi 155e