LED-valohoito kasvoille

DERMALUX LED-VALOHOITO KASVOILLE 74€

Dermalux LED-valoterapia on ihon pintaa rikkomaton hoito, jossa käytetään kliinisesti todennettua valoenergiaa edistämään ihon luonnollista uusiutumista ja korjaantumista – ilman kipua tai toipumisaikaa.

Dermalux tehoaa heti ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien palauttaen ihon elinvoimaa ja tuoden sille tervettä hehkua. Sarjahoidolla saavutat parhaat mahdolliset tulokset, jotka kestävät pitkään ja tuovat kasvojen iholle silminnähtävää parannusta.

 

MIHIN DERMALUXIN TEHO PERUSTUU?

Ihollamme on kyky imeä itseensä valoenergiaa ja hyödyntää sitä erilaisissa soluprosesseissa. LED-valoterapia on menetelmä, jossa hyödynnetään näkyvää ja infrapunavaloa optimaalisilla aallonpituuksilla, joilla on todennettu olevan ihoa parantavia ominaisuuksia. Valoenergiaa vastaanottaneet solut toimivat paremmin ja voivat uusiutua jopa 200% nopeammin, mikä edistää ihon uudistumista ja korjaantumista.

BLUE 415nm
Sininen valo tuhoaa näppyjä ja epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita ja kirkastaa ihoa aiheuttamatta ärsytystä. Sillä on myös rauhoittava vaikutus.

RED 633nm
Ihon nuorekkuutta palauttava punainen valo tehostaa solujen aineenvaihduntaa ja kiihdyttää ihon uusiutumista, edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä kosteuttaa ihoa ja tuo sille terveen hehkun.

NEAR INFRARED 830nm
Uudistava NIR (Near Infrared)-valo uudistaa ihoa, rauhoittaa ärsyyntynyttä tai punoittavaa ihoa sekä vaalentaa pigmenttimuutoksia.

TRI-WAVE THERAPY
Dermalux-hoito räätälöidään yksilöllisesti eri aallonpituuksilla ihon tarpeiden mukaan.

 

MITÄ HYÖTYÄ HOIDOSTA ON?

Dermaluxissa käytetään ainutlaatuista yhdistelmää kliinisesti tutkituista sinisen, punaisen ja NIR-valon aallonpituuksista, jotka lisäävät kollageenin tuotantoa ja kosteutta iholla, rauhoittavat ihoa sekä tuhoavat epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita. Koska valo käynnistää sarjan erilaisia ihoa parantavia prosesseja, hoidon hyödyt jatkuvat vielä hoitokäynnin jälkeenkin. Hoito sopii lähes kaikille ihotyypeille, ja sen avulla voidaan hoitaa erilaisia ihon ongelmia sekä rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa.

 

MITÄ HOITO SISÄLTÄÄ?

Dermalux on rentouttava, kivuton hoitokokemus, jolla on tutkitusti myös mielialaa kohottavia vaikutuksia. Voit hengähtää hetken samalla kun ihosi vastaanottaa energisoivaa valoa, joka edistää solujen uusiutumista, rauhoittaa ihoärsytystä ja palauttaa ihon heleyden. Hoito kestää enimmillään puoli tuntia, ja sen jälkeen olet heti valmis lähtöön – ei punoitusta eikä toipumisaikaa!

Hoito voidaan tehdä yksittäisenä käsittelynä, mutta solujen aktivoimiseksi optimaalisella tavalla suositellaan 6-12 kerran tiivistä hoitojaksoa, joka saa aikaan näkyviä ja kestäviä parannuksia ihoon.

Sarjahoito 2 x viikossa
6 x sarja 65€ kerta
10-12 x sarja 60€ kerta

LED-valohoito voidaan tehdä myös toisen kasvohoidon yhteydessä 35€