Radiofrekvenssi

Radiofrekvenssihoito  145 €

Tehokkaasti ihoa kiinteyttävä ja tasoittava  laitehoito, jonka teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia, lisäten kollageenin muodostusta ihossa.

Näkyviä tuloksia saadaan jo ensimmäisellä hoitokerralla. Parhaimmat tulokset saadaan 4-8 kerran sarjahoidolla 1-2 kertaa viikossa suoritettuna. Ylläpitohoidot suositellaan 1-2 kuukauden välein.

Radiofrekvenssihoito lisää kollageenin  ja elastaanin muodostusta, mikä on ihon kiinteytymiselle olennaista. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat. Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Pienet juonteet tasoittuvat, kun iho kiinteytyy ja tiivistyy. Hoito palauttaa iholle luonnollisen tasapainon, vähentää vapaita radikaaleja ja parantaa  lymfanestekiertoa.

Radiofrekvenssihoidolla hoidetaan silmänympärysalueen ryppyjä, huultenympäryksen ryppyjä sekä otsaryppyjä. Kiinteytetään voimakkaampien juonteiden alueita ja veltostunutta ihoa kokonaisuudessaan. Hoito pienentää laajentuneita ihohuokosia ja paikallisia rasvakertymiä, kuten kaksoisleukaa.

Radiofrekvenssihoito on  turvallista ja kivutonta , se tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla.

Hoito sopii useimmille. Hoitoa ei suositella raskaana oleville, ihosairautta, vaikeaa yleissairautta tai syöpää sairastaville.