Restylane-täyteainehoidot

Vanhetessamme ihossa olevan, kosteuden sitomisesta huolehtivan hyaluronihapon määrä vähenee, jolloin ihon kuivuus ja juonteet lisääntyvät. Ikääntymisen seurauksena myös kasvonpiirteet muuttuvat. Ainutlaatuisella ja tutkitulla, 99 % ihon oman hyaluronihapon kaltaisen koostumuksen omaavalla, Restylane -täyteaineella voidaan kasvoille palauttaa kimmoisuutta, vähentää juonteita, korostaa huulia tai poskipäitä sekä antaa kasvoille muotoa.  Restylane sopii myös kaulan ja dekolteen sekä korvanlehtien ikääntymisen merkkien häivyttämiseen.

Restylane-hoidon lopputulos kestää yleensä 6-12 kuukautta, mutta jo yksi uusintakäsittely lisää hoitotuloksen pysyvyyttä merkittävästi. Restylane-valmisteet eivät koskaan sisällä eläinperäistä hyaluronihappoa, minkä ansiosta tuotteet ovat allergiaystävällisiä ja tasalaatuisia. Osaava hoitohenkilökuntamme sekä Restylane-aineisiin lisätty puudutusaine takaavat miellyttävän hoidon.

Täyteläisemmät huulet

Huulet ovat kasvojen keskipiste. Restylane Kysse on hyaluronihappo-hoito, joka on kehitetty erityisesti tekemään huulista luonnollisella tavalla entistä täyteläisemmät, huulirajasta selkeämmän tai amorinkaaresta korostetumman.

 

 

Restylane Vital – Skinboosters ihosi hyvinvointiin

Restylane Skinboosters antaa ihollesi luonnollista elinvoimaa. Se pehmentää ja syväkosteuttaa ihoasi saaden sen näyttämään raikkaalta ja elinvoimaiselta. Hoito siloittaa kasvojesi pieniä, hienoja juonteita, kiinteyttää kaulaasi ja decoltee-aluetta ja stimuloi myös ihon omaa kollageenituotantoa.  Restylane Skinboosters hoito soveltuu hyvin myös alueille joilla on aknearpia.

Restylane Skinboosters tehdään sarjahoitona kerran kuukaudessa, yhteensä kolme hoitokertaa.

 

Ryppyjen lisäksi Restylane-täyteaineilla on monia mahdollisuuksia kohentaa ulkonäköä nopeasti, kivuttomasti ja ilman toipumisaikaa!

Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää.  Lisätietoa laadukkaista täyteainehoidosta saat myös Restylanen verkkosivuilta sekä Facebook-sivuilta.