Mikroneulaus Dermapen 4

Edistyksellinen ihon mikroneulaus
– Uusinta tekniikkaa ihosi hyväksi

 

 • Kiinteyttää, kohottaa ja elvyttää ihoa
 • Tasoittaa arpia ja acne-arpia sekä häivyttää raskausarpia
 • Silottaa ryppyjä ja juonteita sekä pienentää huokosten kokoa
 • Vähemmän kipua, säädettävä neulojen pituus
 • Ei tulehduksia – kertakäyttöiset neulat

 

 

 

Mikroneulaus Dermapen 4™ 220 €

 

Dermapen 4™ on vuosituhannen läpimurto, joka hyödyntää kohtisuoraa neulauspäätä. Dermapen 4™ liikkuu iholla kivuttomasti, luoden miljoonia mikrokanavia ihoon käynnistäen ihon luonnollisen korjausprosesssin. Hoito mahdollistaa jopa 80% tehokkaamman aktiiviainesosien kuljettamisen syvälle ihon kerroksiin. Dermapen 4™ on 104% nopeampi kuin muut mikroneulauslaitteet.

Ihon neulaus stimuloi kollageeni- ja elastiinituotantoa kudoksessa, samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon tärkeiden ravintoaineiden kuljettamiseksi syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan dermistä ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu.

Mikroneulauksella hoidetaan: ikääntynyttä ja veltostunutta ihoa, ryppyjä ja juonteita, pystyryppyjä huulenympärysiholla, elvytetään ja kiinteytetään ihoa, supistetaan laajentuneita ihohuokoisia ja tasoitetaan arpia ja hyperpigmentaatiota.

 • Kivuton hoito suositellaan sarjana 4-8 viikon välein tarpeesta riippuen 4-8 kertaa.
 • Hoito sisältää: Kasvojen-, kaulan -ja decolleten neulauksen, hoitoseerumin, naamion ja ihon väriä tasoittavan kevyen meikkivoiteen.
 • Dermapen 4™ voidaan hoitaa myös silmänympärysihoa.

Edistyksellinen kohtisuora ihon neulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa, samoin kuin monet invasiivisemmat hoitovaihtoehdot kuten Fraxel, IPL, laserhoidot sekä kemialliset kuorinnat – ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa.

Dermapen aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon, kuin perinteiset mikroneulausrullat. Siksi Dermapen aiheuttaa myös vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa, joten se on turvallisempi ja siitä huolimatta tehokkaampi vaihtoehto. Kertakäyttöiset neulat vähentävät tulehduksen riskiä, ja säädettävä neulan pituus takaa yksilöllisen hoidon. Dermapenillä voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia ja nenää.

Lyhyillä neulanpituuksilla neulattaessa hoito on kivuton.

Hoito ei vaadi varsinaista palautumisaikaa, mutta iholla esiintyy yleensä punoitusta ja jopa kevyttä hilseilyä 1-2 vuorokautta hoidosta. Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen. Laitamme iholle suojaavan ja hoitavan meikkivoiteen hoidon lopuksi.

Hoitojen määrä vaihtelee tarpeen mukaan ja se suunnitellaan aina yksilöllisesti tarpeesi mukaan:

 • Ikääntyvä iho: 3-6 hoitoa 6-8 viikon välein
 • Aknearvet: 6 hoitoa 6-8 viikon välein
 • Raskausarvet: 4-8 hoitoa 6-8 viikon välein
 • Hyperpigmentaatio 4-6 hoitoa 2-4 viikon välein

Optimaalisen hoitotuloksen saamiseksi suosittelemme elvyttävien kotihoitotuotteiden käyttöä, jotta iho uusiutuu parhaalla mahdollisella tavalla. Hoitotuotteiden käyttöä suositellaan vielä 6 viikkoa hoitosarjan jälkeen.

Hoitotulos on yleensä nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Pitkäkestoisemmat ja merkittävät hoitotulokset ovat nähtävillä 4-6 hoitokerran jälkeen (4-8 viikon hoitovälillä).

Ihosi kunto tulee parantumaan jopa 6-12 kuukautta hoitojen jälkeen, kun kotihoitoa jatketaan optimaalisilla hoitotuotteilla. Saadaksesi parhaan mahdollisen hoitotuloksen on tärkeää kosteuttaa ja suojata ihoa, jotta ihosi olisi vahva ja terve. Hyvät kotihoitotuotteet vahvistavat ihoa ja maksimoivat sen kyvyn tuottaa tervettä uutta kollageenia Dermapenin aiheuttaman hallitun trauman jälkeen.

 

Mikroneulauksella voidaan hoitaa myös vartalon aluetta. Esimerkiksi vatsan ja reisien raskausarpia sekä selän ja olkavarsien epäpuhtauksia ja aknea.

Yläselkä alk. 220e  (koko selkä 350e)
Olkavarren sisäosa alk. 180e
Vatsa alk. 220e
Reidet alk. 220e

 

ÜBER Pro Peel

Voimme yhdistää ÜBER Pro Peel – kemiallisen kuorinnan tehostamaan mikroneulaushoitoa.

DP Dermaceuticals ÜBER Pro Peel sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aktiiviaineita ja on suunniteltu yhdistettäväksi Dermapen 4 -mikroneulauksen kanssa.

Über Pro uudistaa ihon ulointa kerrosta ja kirkastaa ihon sävyä sekä vaalentaa pigmenttimuutoksia, tasoittaa ja pehmittää ihoa, vähentää ryppyjä ja juonteita sekä aknearpia.

ÜBER Pro Peel kuorinnan hinta Dermapen mikroneulauksen yhteydessä:

Kasvot ja kaula 60€

Kasvot, kaula ja decollete 120€

Happokäsittely ei juurikaan pidennä hoitoajan kestoa.