Sunekos

Sunekos on injektiohoito, jossa hyödynnetään aminohappojen ainutlaatuisia ominaisuuksia ja sen synergiaa hyaluronihapon kanssa palauttamaan ihon laadun ja tasapainon.

Sunekosin ainutlaatuisen koostumuksen on osoitettu tutkimuksissa pystyvän stimuloimaan dermiksen fibroblasteja, jotka tuottavat sekä kollageenia että elastaania, nämä ovat kaksi tärkeää ihosolujen uusiutumisen elementtiä. Tämän prosessin ansiosta Sunekos ehkäisee ikääntymistä luonnollisella tavalla ja kasvojen luonnollisen muodon suhteen.

Sunekosia voidaan käyttää kaikille ihotyypeille ja kehon eri alueille, kuten kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja käsille. Se on erityisen tehokas muuten vaikeasti hoidettavilla alueilla, kuten otsassa ja silmänympärysalueella pussien ja tummien silmänalusten poistamiseksi.

Hoito tehdään 3-4 kertaa 1-2 viikon välein. Jatkohoidot noin puolen vuoden välein. Hoito kestää noin puoli tuntia.

Hoidon vaikutus kestää potilaasta ja ihon laadusta riippuen keskimäärin kuusi kuukautta.

Hoidon jälkeen voi palata suoraan normaaliin toimintaan lukuunottamatta silmänympäryshoitoa, joka voi aiheuttaa tilapäistä turvotusta, joka voi kestää 24-72 tuntia. Liikuntaa ja auringonottoa suositellaan kuitenkin välttämään, kunnes turvotus on laantunut.

Sunekos silmänympäryshoito 250e

Sarjahoito (3 krt.) silmänympäryksille 650e

Sunekos muualle alk. 300e