PRX-T33

PRX-T33 ON AINUTLAATUINEN ANTI-AGE-HOITOMENETELMÄ, JOKA TAKAA TEHOKKAAT TULOKSET − ILMAN EI-TOIVOTTUJA SIVUVAIKUTUKSIA TAI TOIPUMISAIKAA!

 

Hoidossa käytettävä PRX-T33-hoitoliuos on CE-merkitty lääkinnällinen laite, joten hoito on tutkitusti turvallinen iholle. Kansainvälisesti patentoitu koostumus sisältää 33 % TCA-happoa, vetyperoksidia ja 5 % Kojic-happoa.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa valolle.

Nopea ja kivuton hoitomenetelmä vie vain 30 minuuttia ajastasi ja tulokset ovat nähtävissä välittömästi. Ei aiheuta ihon kuoriutumista tai muita ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

 

IHON IKÄÄNTYMINEN

Ihon ikääntymisprosessit alkavat aktivoitua noin 20-25 vuoden iässä. Ihon suojabarrieri heikkenee ja epidermis alkaa ohentua, jolloin kosteus haihtuu helpommin ihosta ja se kuivuu. Kollageeni- ja elastiinisäikeiden tuotanto hidastuu ja iho alkaa menettää kimmoisuuttaan. Iholle epätasaisesti kertyvä pigmentti muodostaa pigmenttiläiskiä. Paras keino ehkäistä ikääntymisprosesseja on elvyttää ihon toimintoja, stimuloida solujen ja kollageenin tuotantoa sekä suojata iho haitalliselta UV-säteilyltä.

 

PRX-T33 – NEULATON BIOREVITALISAATIO

Biorevitalisaatiolla tarkoitetaan ihon luonnollisten toimintojen aktiivista stimulointia. Tähän päivään asti biorevitalisaatio on ollut saatavilla ainoastaan injektiohoitojen ja mesoterapian muodossa − kummatkin vaativat neuloja. PRX-T33 on uuden sukupolven hoitomenetelmä, joka toteutetaan täysin ilman neuloja.

Hoidossa yhdistyvät kolme erittäin tutkittua ja tehokkaaksi todistettua raaka-ainetta, jotka yhdistyvät ainutlaatuisessa, patentoidussa koostumuksessa.

• TCA tehostaa solujen uudistumista, aktivoi kollageenin tuotantoa.

• Vetyperoksidia löytyy ihosta luonnostaan ja se kiihdyttää ihon parantumisprosesseja sekä vahvistaa immuunisuojaa.

• Kojic-happo estää pigmenttihäiriöiden muodostumista.

Huolimatta yksinkertaisesta yhdistelmästä, tulokset ovat huomiota herättäviä − välittömästi ja pitkäkestoisesti.

 

HOIDON INDIKAATIOT

PRX-T33-hoito sopii kaikille ihotyypeille ja sen voi turvallisesti tehdä kaikkina vuodenaikoina, sillä hoito ei herkistä ihoa valolle. Hoito sopii yksittäiseksi ”tuhkimohoidoksi” tai sarjahoitona iho-ongelmien hoidossa. Ylläpitohoitoa suositellaan kahden kuukauden välein, jotta hoitotulokset säilyvät ja ikääntymisprosessit hidastuvat.

 

HOITOALUEET KASVOILLA

-Rypyt ja juonteet

-Kuiva iho

-Veltostunut iho

-Pigmenttimuutokset

-Ennenaikaisesti ikääntyvä iho

-Arvet ja laajentuneet ihohuokoset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOITOALUEET VARTALOLLA

-Venymä- ja leikkausarvet

-Veltostunut kaulan, dekolteen ja käsien iho

 

 

 

 

 

 

 

PRX-T33-hoidolla saavutetaan silminnähtäviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla. Hoito syväkosteuttaa ihoa ja stimuloi dermistä tuottamaan uutta kollageenia sekä uudistamaan soluja. Se vähentää ryppyjen määrää ja syvyyttä, sekä kiinteyttää ihoa välittömästi. Vaikutukseltaan se on verrattavissa keskivahvaan happokuorintaan, mutta ilman kipua ja ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Sarjahoidolla saavutetaan pitkäaikaisia, jopa 6-9 kk pysyviä tuloksia. Sarjahoidolla tehtävien hoitokertojen määrä vaihtelee halutusta tuloksesta ja ihon kunnosta riippuen. Yleensä tarvitaan 4-6 hoitokertaa viikoittain, jolloin ihon kunto paranee asteittain jokaisella hoitokerralla, tulokset ovat aina yksilöllisiä. Sarjahoidon vaikutuksia voidaan ylläpitää joka 2. kuukausi tehtävällä hoidolla.

PRX-T33 Kasvot ja kaula 145 €

PRX-T33 Dekoltee 145 €

PRX-T33 Kasvot, kaula ja dekoltee 260 €