Restylane-täyteainehoidot

Vanhetessamme ihossa olevan, kosteuden sitomisesta huolehtivan hyaluronihapon määrä vähenee, jolloin ihon kuivuus ja juonteet lisääntyvät. Ikääntymisen seurauksena myös kasvonpiirteet muuttuvat. Ainutlaatuisella ja tutkitulla, 99 % ihon oman hyaluronihapon kaltaisen koostumuksen omaavalla, Restylane -täyteaineella voidaan kasvoille palauttaa kimmoisuutta, vähentää juonteita, korostaa huulia tai poskipäitä sekä antaa kasvoille muotoa.  Restylane sopii myös kaulan ja dekolteen sekä korvanlehtien ikääntymisen merkkien häivyttämiseen.

Restylane-hoidon lopputulos kestää yleensä 6-12 kuukautta, mutta jo yksi uusintakäsittely lisää hoitotuloksen pysyvyyttä merkittävästi. Restylane-valmisteet eivät koskaan sisällä eläinperäistä hyaluronihappoa, minkä ansiosta tuotteet ovat allergiaystävällisiä ja tasalaatuisia. Osaava hoitohenkilökuntamme sekä Restylane-aineisiin lisätty puudutusaine takaavat miellyttävän hoidon.

Täyteläisemmät huulet

Huulet ovat kasvojen keskipiste. Restylane Lipp on hyaluronihappo-hoito, joka on kehitetty erityisesti tekemään huulista luonnollisella tavalla entistä täyteläisemmät, huulirajasta selkeämmän tai amorinkaaresta korostetumman.

 

 

Restylane Vital – Skinboosters ihosi hyvinvointiin

Restylane Skinboosters antaa ihollesi luonnollista elinvoimaa. Se pehmentää ja syväkosteuttaa ihoasi saaden sen näyttämään raikkaalta ja elinvoimaiselta. Hoito siloittaa kasvojesi pieniä, hienoja juonteita, kiinteyttää kaulaasi ja decoltee-aluetta ja stimuloi myös ihon omaa kollageenituotantoa.  Restylane Skinboosters hoito soveltuu hyvin myös alueille joilla on aknearpia.

Restylane Skinboosters tehdään sarjahoitona kerran kuukaudessa, yhteensä kolme hoitokertaa.

 

Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää.  Lisätietoa laadukkaista täyteainehoidosta saat myös Restylanen verkkosivuilta sekä Facebook-sivuilta.