Restylane

EL-Salongin sairaanhoitaja-kosmetologi Erja Lätti-Vehkaluoto on kouluttautunut ja tehnyt jo 18 vuoden ajan Restylane-täyteainehoitoihin, joiden avulla voit kohottaa ulkonäköä ja häivyttää ikääntymisen merkkejä luonnollisin, välittömin, näkyvin ja turvallisin tuloksin.

EL-Salongissa jokainen Restylane-hoito on aina yksilöllinen: käytetyt tuotteet valitaan laajasta Restylane-valikoimasta ja menetelmät räätälöidään aina asiakkaalle sopiviksi.

Restylane-täyteaineet sisältävät miellyttävän hoitokokemuksen takaamiseksi puudutusainetta, joten hoito ei satu pientä nipistyksen tunnetta lukuun ottamatta. Restylane-täyteainehoito ei vaadi etukäteisvalmistautumista, eikä hoito myöskään rajoita elämään. Hoidon ottamisen päivänä tulee ainoastaan välttää runsaampaa hikoilua ja saunomista. Hoitoa seuraavana päivänä saattaa ilmetä iholla pientä turvotusta, punoitusta sekä kenties pieni mustelma pistoksen kohdalla.

Varaa aika veloituksettomaan Restylane-konsultaatioon EL-Salonkiin, niin kerromme sinulle lisää täyteainehoidoista ja voimme tehdä juuri sinulle sopivan hoitosuunnitelman.

 

Restylane-täyteainehoidot

Vanhetessamme ihossa olevan, kosteuden sitomisesta huolehtivan hyaluronihapon määrä vähenee, jolloin ihon kuivuus ja juonteet lisääntyvät. Ikääntymisen seurauksena myös kasvonpiirteet muuttuvat. Ainutlaatuisella ja tutkitulla, 99 % ihon oman hyaluronihapon kaltaisen koostumuksen omaavalla, Restylane -täyteaineella voidaan kasvoille palauttaa kimmoisuutta, vähentää juonteita, korostaa huulia tai poskipäitä sekä antaa kasvoille muotoa.  Restylane sopii myös kaulan ja dekolteen sekä korvanlehtien ikääntymisen merkkien häivyttämiseen.

Restylane-hoidon lopputulos kestää yleensä 6-12 kuukautta, mutta jo yksi uusintakäsittely lisää hoitotuloksen pysyvyyttä merkittävästi. Restylane-valmisteet eivät koskaan sisällä eläinperäistä hyaluronihappoa, minkä ansiosta tuotteet ovat allergiaystävällisiä ja tasalaatuisia. Osaava hoitohenkilökuntamme sekä Restylane-aineisiin lisätty puudutusaine takaavat miellyttävän hoidon.

Tutustu tarkemmin Restylane-hoitoihin hoidot-sivuiltamme.
Lisätietoa laadukkaista täyteainehoidosta saat myös Restylanen verkkosivuilta sekä Facebook-sivuilta:
http://www.restylane.com/fi-FI/Finland/