Mikroneulaus

Edistyksellinen ihon mikroneulaus
– Uusinta tekniikkaa ihosi hyväksi

 • Kiinteyttää, kohottaa ja elvyttää ihoa
 • Tasoittaa arpia ja acne-arpia sekä häivyttää raskausarpia
 • Silottaa ryppyjä ja juonteita sekä pienentää huokosten kokoa
 • Vähemmän kipua, säädettävä neulojen pituus
 • Ei tulehduksia – kertakäyttöiset neulat

 

 

 

Mikroneulaus Dermapen™ 199 €

Ihon neulaus stimuloi kollageenin tuotantoa, samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon tärkeiden ravintoaineiden kuljettamiseksi syvemmälle. Iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu.

Mikroneulauksella hoidetaan: ikääntynyttä ja veltostunutta ihoa, ryppyjä ja juonteita, pystyryppyjä huulenympärysiholla, elvytetään ja kiinteytetään ihoa, supistetaan laajentuneita ihohuokosia ja tasoitetaan arpia.

 • Kivuton hoito suositellaan sarjana 4-8 viikon välein tarpeesta riippuen 4-8 kertaa.
 • Hoito sisältää: Kasvojen-, kaulan -ja decolleten neulauksen, hoitoseerumin , naamion ja ihon väriä tasoittavan kevyen meikkivoiteen.
 • Dermapenillä voidaan hoitaa myös silmänympärysihoa.

Dermapenin värähtelevä kohtisuora neulausteknologia käyttää 12 neulaista neulapäätä, joka lävistää ihon kohtisuoraan automaattisesti värähdellen. Ihon neulaus stimuloi kollageenin tuotantoa, samalla kun  se luo ohuita kanavia ihoon. Kanavat voivat kuljettaa jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita, mahdollistaen niiden kulkeutumisen syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan dermistä ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu.

Edistyksellinen kohtisuora ihon neulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa, samoin kuin monet invasiivisemmat hoitovaihtoehdot kuten Fraxel, IPL, laserhoidot sekä kemialliset kuorinnat – ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa.

Dermapen aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon, kuin perinteiset mikroneulausrullat. Siksi Dermapen aiheuttaa myös vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa, joten se on turvallisempi ja siitä huolimatta tehokkaampi vaihtoehto. Kertakäyttöiset neulat vähentävät tulehduksen riskiä, ja säädettävä neulan pituus takaa yksilöllisen hoidon. Dermapenillä voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia ja nenää.

Lyhyillä neulanpituuksilla neulattaessa neulaus on kivutonta. Neulattaessa yli 0,5 mm neulalla, voidaan hoitoalueella käyttää voidemaista paikallispuudutusta, jolloin hoito on täysin kivutonta. Puuduke levitetään iholle ennen hoitoa ja annetaan vaikuttaa 15-40 minuuttia.

Hoito ei vaadi varsinaista palautumisaikaa, mutta iholla esiintyy yleensä punoitusta ja jopa kevyttä hilseilyä 1-2 vuorokautta hoidosta. Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen. Laitamme  iholle suojaavan ja hoitavan meikkivoiteen hoidon lopuksi.

Hoitojen määrä vaihtelee tarpeen mukaan ja se suunnitellaan aina yksilöllisesti tarpeesi mukaan:

 • Ikääntyvä iho: 4-6 hoitoa 4 viikon välein
 • Aknearvet: 6 hoitoa 6 viikon välein
 • Raskausarvet: 4-8 hoitoa 4-6 viikon välein

Optimaalisen hoitotuloksen saamiseksi suosittelemme elvyttävien kotihoitotuotteiden käyttöä, jotta iho uusiutuu parhaalla mahdollisella tavalla. Hoitotuotteiden käyttöä suositellaan vielä 6 viikkoa hoitosarjan jälkeen.

Hoitotulos on yleensä nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Pitkäkestoisemmat ja merkittävät hoitotulokset ovat nähtävillä 4-6 hoitokerran jälkeen (4-6 viikon hoitovälillä).

Ihosi kunto tulee parantumaan jopa 6-12 kuukautta hoitojen jälkeen, kun kotihoitoa jatketaan optimaalisilla hoitotuotteilla. Saadaksesi parhaan mahdollisen hoitotuloksen on tärkeää kosteuttaa ja suojata ihoa, jotta ihosi olisi vahva ja terve. Hyvät kotihoitotuotteet vahvistavat ihoa ja maksimoivat sen kyvyn tuottaa tervettä uutta kollageenia Dermapenin aiheuttaman hallitun trauman jälkeen.